Piškotki (cookies)

Spletno mesto RentacarSlovenia.si uporablja tehnologijo piškotkov, da lahko primerno predstavi informacije. Ob obisku spletnega mesta, vaš brskalnik pridobi piškotek, ki hrani pomembne informacije o pogledani ponudbi. Piškotki ne zbirajo osebnih podatkov in ne posredujejo podatkov iz vašega računalnika. Če ne želite prejemati piškotkov z našega strežnika, jih lahko zavrnete preko nastavitev vašega brskalnika, vendar v tem primeru rezervacija ne bo mogoča.

Spletno mesto RentacarSlovenia.si uporablja dve vrsti piškotkov: sejni – začasni piškotki, bodo odstranjeni iz računalnika, ko zaprete spletni brskalnik, trajni piškotki ostanejo v brskalniki in potečejo v 30h dneh. Uporabljamo jih zaradi:
Analitike obiska strani – Uporabljamo Google Analytics in lastno programsko opremo za proučevanje statistike obiska spletnega mesta in obiskanih podstrani IzziRenta. S pomočjo analitičnih programov lahko izboljšujemo uporabniško izkušnjo in nadgrajujemo stran. Pri tem se nikoli ne shranjujejo podatki ki bi lahko razkrili identifikacijo uporabnikov. Vsi podatki se izključno kažejo na splošnem nivoju, kar pomeni, da vidimo število obiskovalcev strani, nikoli identitete.

Varovanje osebnih podatkov

Spletno mesto RentacarSlovenia.si je slovensko spletno mesto in predmet slovenske zakonodaje. Upravitelj, RentacarSlovenia.si, se zavezuje, da bo trajno varoval osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1)