Enostaven in hiter najem vozila v Portorožu

Pri nas je najem vozila izjemno enostavno opravilo

1.

Rezervacija

Preko internetnega rezervacijskega sistema ali telefona avto najprej rezervirate.

2.

Prevzem vozila

Vozilo prevzamete v izbrani poslovalnici ob izbranem času ter poravnate stroške najema.

3.

Vračilo vozila

Vozilo v izbrani poslovalnici vrnete ob izbranem času.

Rent-a-car Portorož

Če iščete najem vozila v Portorožu, vam priporočamo poslovalnico v mestu Koper, ki predstavlja le 20 minut ali slabih 20 km oddaljenosti. Po dogovoru najeta vozila tudi dostavimo na želeno lokacijo v Portorož, brez dodatnih stroškov dostave.

Portorož je turistično obmorsko mesto s številnimi hoteli, marino in manjšim letališčem. V mestu lahko koristite številne spa, rekreacijske in masažne centre ter se razvajate v odličnih restavracijah.

V neposredni bližini se nahajajo sedemsto let stare Sečoveljske soline, ki so od l. 1989 razglašene za krajinski park. Za obiskovalce je najprivlačnejši opuščeni del solin, imenovan Fontanigge. Soline so slikovit in privlačen kraj za obiskovalce in fotografe zaradi posebnega vzdušja, ki ga ustvarja prisotnost ptic, preko 100 opuščenih ali porušenih solinskih hiš, razpršenih po obsežnih travnikih slanuš. Park si je mogoče ogledati individualno ali v skupini (za obisk parka se zaračunava vstopnina).
V eni izmed obnovljenih solinskih hiš ob kanalu Giassi, se nahaja Muzej solinarstva. Pred vhodom v krajinski park je urejeno parkirišče.

Kot zdraviliški kraj je bil Portorož lokalno znan že v 13. stoletju. Tedaj so portoroški benediktinci že zdravili nekatere bolezni s pomočjo morske vode in blata iz bližnjih solin. Portoroški hoteli še danes nadaljujejo bogato tradicijo wellness storitev. V hotelu Bernardin pa se nahaja Morski park z z ogrevano morsko vodo.

V Portorožu si je moč ogledati ostanke nekdanje železniške proge Parenzana, ki je povezovala mesti Trst in Poreč. Železniška povezava je delovala med letoma 1902 in 1935, kot ozkotirna železniška proga, širine 760 mm. V poletnih mesecih je zanimiv prehod skozi nekdanji tunel Parenzane, ki povezuje Portorož s sosednjim Strunjanskim zalivom.

Naša vozila

Najboljša vozila za vse okuse in različne potrebe


VW Polo

ali podobno vozilo


Peugeot e-208

ali podobno vozilo


Mercedes-Benz A-Class Aut.

ali podobno vozilo

Preverite najugodnejšo ponudbo vozil

Kje smo?

Prevzem vozila - Portorož

Portorož (BREZPLAČNA dostava iz poslovalnice Koper) 6320 Portorož M: 041 442 394 E: info@avantcar.si Delovni čas: Ponedeljek – petek: 8:00 – 18:00 Sobota, nedelja in prazniki: 8:00 – 14:00