Enostaven in hiter najem vozila v Bohinju

Pri nas je najem vozila izjemno enostavno opravilo

1.

Rezervacija

Preko internetnega rezervacijskega sistema ali telefona vozilo najprej rezervirate.

2.

Prevzem vozila

Vozilo prevzamete v izbrani poslovalnici ob izbranem času ter poravnate stroške najema.

3.

Vračilo vozila

Vozilo v izbrani poslovalnici vrnete ob izbranem času.

Rent-a-car Bohinj

no images were found

Bohinj in Bohinjsko jezero predstavljata osupljiv zaklad narave. Najbližja poslovalnica za najem rent-a-car vozila je na Bledu, kar je samo pol ure vožnje ali 26 kilometrov. Bohinj pravzaprav ni ime za kraj ampak za geografski prostor več dolin – Zgornjo in Spodnjo Bohinjsko dolino, Nomenjsko dolino in dolino Bohinjskega jezera.

Bohinjsko jezero je največje stalno naravno jezero v Sloveniji, dolgo je 4100 m, široko 1200 m in na najgloblji točki globoko 45 m. Ledeniška dolina med okoliškim hribovjem je posledica potovanja ledenika. Naselje in jezero ležita znotraj Triglavskega narodnega parka.

English: Excursion boat on the Lake Bohinj in ...
English: Excursion boat on the Lake Bohinj in the Upper Carniola, Slovenia Deutsch: Ausflugsboot auf dem Wocheiner See in der Oberkrain, Slowenien (Photo credit: Wikipedia)

Pohodništvo po preostalih zanimivostih Triglavskega narodnega parka ponuja osupljive kraje (Vintgar, Pokljuška soteska, Bohinjsko jezero, dolina Vrat, Vršič, Trenta, Pokljuka itd.), slapove in korita (Vintgar, Mlinarica, Mostnica).

 

Izvir in slap Savice je bohinjska znamenitost, ki jo je res vredno videti in doživeti. Do slapa se z vašim rent-a-car vozilom iz Ukanca vozite mimo odcepa za Žičniške postaje Vogel do parkirišča pod Slapom Savica. Od tam vas peš pot vodi po številnih stopnicah do lesenega paviljona, od koder je lep pogled na 71 m visok slap. Voda nato teče po strugi Savice in se izliva v Bohinjsko jezero.

Savica Falls, source of the Savica
Savica Falls, source of the Savica (Photo credit: Wikipedia)

Slap Mostnice je visok 21 m in se nahaja v zaključku doline Voje, slap Peračica je 102 m visok slap pri Logu med Bitnjami in Nomenjem.

 

Naša vozila

Najboljša vozila za vse okuse in različne potrebe


Tesla Model Y (4x4) - (GPS NAVI included)

ali podobno vozilo


Renault Grand Scenic

ali podobno vozilo


VW T-Roc

ali podobno vozilo

Preverite najugodnejšo ponudbo vozil

Kje smo?

Prevzem vozila - Bohinj

Bohinj (BREZPLAČNA dostava iz poslovalnice Bled) 4265 Bohinj M: 041 400 980 E: info@avantcar.si Delovni čas: Ponedeljek – petek: 8:00 – 18:00 Sobota, nedelja in prazniki: 8:00 – 14:00